Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liittyminen

Sinäkö liittyisit tälle sivustolle? Mahtavaa! Tee hakemus ja odota siihen vastausta.

Nettinimi: Sinun nettinimesi, älä laita omaa nimeäsi tähän, sillä nimi ei ole piilotettu!

Nimi: Mikä on hahmosi nimi? Aloitat oppilaasta, sillä ainakaan vielä Juuripolussa ei ole mahdollisuutta luoda opettajaa. Nimi voi olla mikä tahansa, kunhan ei mitään Lusikkaa tänne oteta.

Ikä ja luokka-aste: Minkä ikäinen hahmosi on, ja millä luokka-asteella hän on? Huomioikaa, että jos hahmosi on 12, se ei voi olla toisella luokalla.

Ryhmätoiveita: Kun saat 50 kokemuspistettä, voit liittyä johonkin kouluryhmään. Ryhmiä on esimerkiksi suositut, urheilijat, nörtit yms.

Sukupuoli: Onko hahmosi poika vai tyttö? Vai kenties muun sukupuolinen?

Seksuaalinen suuntautuminen: Mikä on hahmosi seksuaalinen suuntautuminen? Onko se kenties hetero tai biseksuaali, vai jokin muu?

Ulkonäkö: Miltä hahmosi näyttää? Kerro tätä vähintään neljällä kunnollisella virkkeellä.

Luonne: Millainen hahmosi on luonteeltaan? Kerro tätäkin vähintään neljällä kunnollisella virkkeellä.

Muuta: Onko sinulla jotain muuta kerrottavaa hahmostasi?

Sanallinen arvio, vai pelkkä kp:määrä? Haluatko tarinoistasi sanallisen arvion, vai haluatko pelkän kokemuspistemäärän?

Saat lisätä hakemukseen kohtia, mikäli koet sen tarpeelliseksi!

Nyt olet vapaa hakemuksen tekemiseen! <3

 [ Kirjoita ]

Nimi: Ekku

07.11.2018 08:55
Nettinimi: Ekku
Nimi: Madeline "Lizzie" White
Ikä: 15
Ryhmätoiveita: Muotitietoiset/suositut
Sukupuoli: Tyttö
Seksuaalinen suuntautuminen: Heteroksi hän itseään nimittää, mutta tykkää katsella myös tyttöjä
Ulkonäkö: Lizziellä on tummat pitkät lainehtivat hiukset puoliselkään asti. Silmät ovat tumman suklaanruskeat. Kapeat ja päivittyneet kasvot antavat ymmärtää, ettei hän ole täysin britti. Hoikat ja pitkät sääret ovat tasapainossa pitkän selän ja keskivartalon kanssa. Naisen alun takapuoli on pyöreä, ehkä vähän Etelä-Eurooppalaista "mallia". Naisen rinnat ovat suhteellisen suuret mutta maltilliset muuhun kehoon nähden. Pieni pömppis kertoo naisen alun rakkaudesta suklaaseen.
Luonne: Lizzie tulee toimeen kaikkien kanssa, mutta pitää vain valituista. Naisen alku on itsepäinen ja tietää mitä haluaa, mutta muistaa ottaa muut tarvittaessa huomioon. Hän rakastaa sosiaalisuutta ja mielellään osallistuu tempauksiin - mitä hullumpiin, sen parempi. Lizzie osaa yllättää sponttaanisuudellaan niin hyvässä kuin pahassa. Ulospäin hän ei juuri itsestään kerro, mutta luottoseurassa saattaa raottaa menneisyyttään. Hän on aina varovainen mitä kertoo ja osaa varoa sanojaan. Lizzie rakastaa flirttailua ja on mielellään miesseurassa. Hän pitää myös naisista, muttei ole ikinä ollut tällaisen kanssa suhteessa.
Muuta: Naisen alku rakastaa musiikkia ja vihaa liikuntaa. Hän on eläinrakas ja tulee rikkaasta perheestä.
Tarinoistani haluan sanallisen arvion. Omaan lievän lukihäiriön, mutta yritän aina oikolukea tekstini virheiden poistamiseksi :D .

Vastaus:

Hyväksytty! Tervetuloa Juuripolkuun! <3

-Silverglow

Nimi: Ghost

03.11.2018 18:56
Nettinimi: Ghost

Nimi//kutsutaan: Pira Nola Valentine // "Nola"

Haukkumanimi: Piru//Piraija

Syntynyt: 31.10.2004 ll 14 v. // 7. luokka

Skp: Tyttö

Suuntautuminen: hetero

Harrastaa:
-Kirjoittaa blogia nimellä Pirawe // pirawwee.wb.com
-Lukee ja kirjoittaa tarinoita
-Piirtää paljon // tekee speeddraw videoita youtubeen
- Harjoittelee tanssia itsekseen ulkona, ja on tehnyt siitö itselleen asian joka rentouttaa ja rauhoittaa häntä
- Kirjoittelee huvikseen lauluille uusia sanoituksia.

Ulkonäkö:
- Nola on todella lyhyt ja laiha tyttö. Tytön pituus on 167cm, mutta hän kulkee yleensä kumarassa, yrittäen näyttää mahdollisimman pieneltä, jolloin pituus on 155cm paikkeilla.
- Tyttö on todella laiha, ja vaikka hän yrittäisikin syödä enemmän, ei paino paljoa kasva, usein tuskin ollenkaan.
- Nolalla on aivan vaaleansiniset silmät. Yleensä ihminen syntyy vaaleansinisillä silmillä, joiden väri muuttuu muutaman vuoden sisällä tuummemmaksi tai muuttuu kokonaan toisen väriseksi (esim. vihreäksi). Mutta Nolan silmien väri ei ole muuttunut mihinkään. Syytä ei kukaan tiedä.
- Nolalla on lyhyet, vain olkapäille ylettyvät hiukset. Tytön hiukset ovat ns. otsatukkana kasvojen oikealla puolella peittäen osan kasvoista.
- Tytön hiukset ovat väriltään punertavat. Eivät kirkkaan syksynpunaiset vaan tummat verenpunaiset. Siellä täällä tukassa on mustia raitoja, ja myös niskassa om mustaa. Myös hiusjuuri on musta.
- Nola käyttää silmälaseja, sillä tytön kaukonäkö on todella heikkoa.
- Tytöllä on yleensä päällään farkut ja neulepaita. Kemian kokeita tehdessään käyttää hän valkoista professorintakkia.

Luonne:
- Nola on hiljainen ja ujo. Tyttö pysyttelee enimmäkseen yksin, eikä hän omista yhtääkään ystävää ujoutensa takia.
- Nola on todella epäsosiaalinen. Isoon joukkoon tai huomion keskipisteeksi joutuessaan menee tytön
- Nola on ahkera ja tekee kaikki koulutyönsä huolella. Tytöllä on todella paljon vapaa-aikaa, jonka takia hänellä on aikaa tehdä läksyvastauksista äärettömän pitkiä, ja äidinkielen tarinoista melkein kirjoja.
- Tyttö ei pidä urheilusta, mutta rakastaa tanssimista. Nola on notkea ja venyy todella pitkälle, koska pitää venyttelystä ja tanssimisesta. Mutta liikuntatunneilla hän yrittää esittää keskivertoa ei-melkein-mihinkään-venyvää ihmistä, koska on arka omien taitojensa suhteen.
- Nola käyttää melkein kaiken ylimääräisen aikansa joko lukemiseen, ylimääräiseen opiskeluun tai kirjoittamiseen. Joskus hän myös venyttelee itsekseen kun kukaan ei näe.
- Tyttö on ystävällinen ja lempeä. Hän ei ikinä sanoisi tai ajattelisi mitään pahaa kenestäkään, ellei jokin paha asia ole päinselvä.

- Kun Nolaa kiusataan, ei hän näytä että kiinnittäisi mitään huomiota kiusaajien pilkantekoon tai kaikkeen siihen tönimiseen ja potkimiseen päivästö toiseen. Mutta joka ilta, joka ilta itkee Nola itsensä uneen. Yksin. Hetkestö ikuisuuteen.

Menneisyys:
Nola asui isänsä ja koiransa Lakun (englanninsprimgerspanieli) kanssa kolmestaan pienessä rivitaloasunnossa.
Laku kuoli muutamia viikkoja sen jälkeen kun Nola aloitti koulun, vanha koira kun jo oli.
Kun Nola oli viidennellä luokalla, kuoli isä kolarissa ja Nola muutti kokonaan asumaan sisäoppilaitokseen.

Muuta:
- Nolan lempiaineita ovat matikka, kemia, fysiikka, maantiede ja äidinkieli.
- Nola vihaa liikuntaa yli kaiken. Ja sitä kun täytyy pitää esitelmä jossakin aineessa.
- Nolan isä oli ainoa, joka koskaan kustui tyttöä nimellä Pira. Isän mielestä Pira on kaunis nimi, ja myös Nola pitää siitä, vaikkakin tykkää käyttää enemmän Nolaa.
- Nolaa kiusataan ja haukutaan usein. Yleisimpiä haukkumanimiä ovat 'Piru Nola' ja 'Piraija'. Koulussa kiertää myös sanonta, "Piru kuin Nola", vaikkei Nola olekaan koskaan ilkeä. Päinvastoin.

Laulu joka kuvastaa Nolaa. Nola myös kuulostaa samalta kuin laulun laulaja.
https://youtu.be/jGTCHlxhtak

Piirros Nolasta tulee myöhemmin.


// Lisäsin väleihin kohtia jotka totesin tarpeellisinksi. Toivottavasti ei haittaa. :D

Vastaus:

Hyväksytty! Ei haittaa kohtien lisäily :)
Lisään Nolan hetimmiten. Tervetuloa Juuripolkuun! <3

-Silverglow

Nimi: Silverglow

02.11.2018 23:32
Nettinimi: Silverglow

Nimi: James Wilson

Ikä ja luokka-aste: 14, 8 luokka

Sukupuoli: poika

Seksuaalinen suuntautuminen: hetero

Ulkonäkö: Jamesilla on vaaleanruskeat, usein hieman sekaisin olevat hiukset. Pojalla on merensiniset silmät ja tuo on pitkä. James käyttää usein mustia paitoja ja verkkareita. Useat sanoo, että James on söpö. James on aika hoikka, mutta kyllä pojalta lihaksiakin löytyy.

Luonne: James on mukava, mutta vihaamiaan ihmisiä kohtaan James osaa olla ilkeä. James viihtyy sosiaalisissa tilanteissa, ja on niissä aika hyvä. Useimmiten James on iloinen, mutta surullisena hän ei ole kovin hyvää seuraa. James ei niinkään välitä koulusta tai läksyistä, mutta yleensä hän tunnollisesti hoitaa kummatkin. James on rohkea, joskus jopa hieman uhkarohkeakin. Poika suhtautuu uusiin asioihin iloisesti (ainakin suurimmilta osin). Jems rakastaa urheilua, ja on siinä melko hyvä.

Muuta: James pitää erityisesti jalkapallosta.

Vastaus:

//automaattihyväksytty

-Silverglow

Nimi: Windy

02.11.2018 17:07
Nettinimi: Windy

Nimi: Primrose "Prim" Laurent

Ikä ja luokka-aste: 14v 8. luokka

Sukupuoli: Tyttö

Seksuaalinen suuntautuminen: Bi

Ulkonäkö: Primillä on kauniit, paksut, pitkät suklaanruskeat hiukset. Useimmiten hän pitää niitä kahdella letillä, jotka yltävät melkein peppuun asti. Tytön silmät ovat kaarnanruskeat ja aika suuret. Prim käyttää lähinnä farkkuja ja pitkähihaisia. Prim on hoikka ja ehkä jopa hieman alipainoinen. Tyttö on normaalipituinen.

Luonne: Prim on ujo ja hiljainen persoona, ja hän viihtyy parhaiten yksin. Tyttö on alistuva, eikä hänellä ole paljoa kavereita. Prim on tarkka ja huolehtii kaikesta, vaikka tehtävää olisi kuinka paljon. Prim ei viihdy sosiaalisissa tilanteissa, eikä oikeastaan nauti seurasta. Tyttö ei ole pitkävihainen, jos edes suuttuu. Prim nauttii uusien asioiden kokeilusta ja sopeutuu nopeasti melkeinpä kaikkeen.

Muuta: -

Vastaus:

Hyväksytty! Tervetuloa Juuripolkuun! <3

-Silverglow

Nimi: Silverglow

02.11.2018 16:00
Nettinimi: Silverglow

Nimi: Ellén Farley
Ikä: 14, 8 luokka
Skp: tyttö
Seksuaalinen suuntautuminen: hetero

Ulkonäkö: Ellén on todella kaunis. Hänellä on napaan asti ylettyvät tummanriuskeat hiukset, jotka ovat usein auki tai poninhännällä. Tytöllä on pähkinänruskeat silmät, ja hänen ripsensä ovat keskipitkät ja hieman kaarevat. Ellén käyttää usein napapaitoja ja tiukkia farkkuja, sillä ne näyttävät todella hyvältä tytön päällä.Ellén on aika laiha, mutta ei kuitenkaan alipainoinen. Tuo syö ihan hyvin, varsinkin suruunsa, mutta Ellén ei vain liho, ja jos lihookin, se ei päälle päin näy.

Luonne: Ellén on innokas, ja usein iloinen uusien asioiden kokeilusta. Tyttö on hauska, ja tämän kanssa on helppo olla. Hänellä on taipumus viihtyä poikien kanssa, joskus jopa enemmän kuin tyttöjen.Hän on usein huoleton ja rohkea. Hän on hyvä sosiaalisissa tilanteissa, eikä jää kovin usein sanattomaksi. Ensisilmäyksellä tyttö siis vaikuttaa todella mukavalta, ja sitä Ellén usein onkin, mutta tyttö osaa olla todella pirullinen, jos haluaa.


Muuta: -

Vastaus:

//automaattihyväksytty

©2018 Juuripolku - suntuubi.com