Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liittyminen

Sinäkö liittyisit tälle sivustolle? Mahtavaa! Tee hakemus ja odota siihen vastausta.

Nettinimi: Sinun nettinimesi, älä laita omaa nimeäsi tähän, sillä nimi ei ole piilotettu!

Nimi: Mikä on hahmosi nimi? Aloitat oppilaasta, sillä ainakaan vielä Juuripolussa ei ole mahdollisuutta luoda opettajaa. Nimi voi olla mikä tahansa, kunhan ei mitään Lusikkaa tänne oteta.

Ikä ja luokka-aste: Minkä ikäinen hahmosi on, ja millä luokka-asteella hän on? Huomioikaa, että jos hahmosi on 12, se ei voi olla toisella luokalla.

Ryhmätoiveita: Kun saat 50 kokemuspistettä, voit liittyä johonkin kouluryhmään. Ryhmiä on esimerkiksi suositut, urheilijat, nörtit yms.

Sukupuoli: Onko hahmosi poika vai tyttö? Vai kenties muun sukupuolinen?

Seksuaalinen suuntautuminen: Mikä on hahmosi seksuaalinen suuntautuminen? Onko se kenties hetero tai biseksuaali, vai jokin muu?

Perhe: Haluatko kertoa jotakin hahmosi perheestä?

Lemmikki: Onko hahmollasi lemmikkiä? Lemmikin omistaja on kokonaan vastuussa lemmikistään ja kaikesta mitään se tekee. Vain pienlemmikit kelpaavat! Esim. keskikokoiset koirarodut kelpaa, mutta ei mielellään mitään tanskandoggeja!

Menneisyys: Jos hahmosi menneisyydessö on tapahtunut jotakin, joka kannattaa tietää, voi siitä ilmoittaa tässä.

Ulkonäkö: Miltä hahmosi näyttää? Kerro tätä vähintään neljällä kunnollisella virkkeellä.

Luonne: Millainen hahmosi on luonteeltaan? Kerro tätäkin vähintään neljällä kunnollisella virkkeellä.

Muuta: Onko sinulla jotain muuta kerrottavaa hahmostasi? Voit laittaa tähän esimerkiksi mitä hahmosi tykkää tehdä. Harrastaako se jotakin? Onko sillä lempiväriä?

Sanallinen arvio, vai pelkkä kp:määrä? Haluatko tarinoistasi sanallisen arvion, vai haluatko pelkän kokemuspistemäärän?

Saat lisätä hakemukseen kohtia, mikäli koet sen tarpeelliseksi!

Nyt olet vapaa hakemuksen tekemiseen! <3

 [ Kirjoita ]

Nimi: Windy

03.01.2019 12:07
Nettinimi: Windy

Nimi: Annabelle Mason

Ikä ja luokka-aste: 14, 8 luokka

Ryhmätoiveita: -

Sukupuoli: Tyttö

Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero

Ulkonäkö: Annabelle on noin 175cm pitkä ja normaalipainoinen. Tytön hiukset ovat puna-oranssit ja yltävät puoleen selkään. Hän pitää hiuksia aina auki.
Annabellen silmät ovat kauniin, kirkkaan vihreät.
Tyttö käyttää lähinnä mekkoja. Annabelle hymyilee aina ja tytöllä on naama täynnä pisamia.

Luonne: Annabelle on pirteä ja saa melkeinpä jokaisen vastaantulijan hymyilemään. Tyttö on sosiaalinen ja positiivinen. Annabellellä on paljon ystäviä ja hän pitää kaikkia suhteita yllä.
Hän ei pidä yksin olemisesta, ja harvoin hän yksin onkaan. Tyttö on ekstrovertti ja optimisti, eli lasi puoliksi täynnä tyyppiä. Annabellen seurassa on vaikea olla hymyilemättä.

Muuta: Annabelle on ainoa lapsi.

Sanallinen arvio, vai pelkkä kp:määrä?: Ihan miten jaksat :)

Vastaus:

Hyväksytty!

Ulkonäössä oli enemmänkin lauseita, mutta koska en nyt ole mikään pilkunviilaaja, hyväksyn! <3

Muokkaan hieman tuota muuta-osiota, jos käy. Laittaisin siihen: Annabelle on perheensä ainoa lapsi. <-- eihän tuokaan nyt mikään iso juttu ollut mutta laitoinpas kumminkin. Lisään heti!

-Silverglow

Nimi: Meikäläinen

26.12.2018 00:09
Nettinimi: Meikäläinen

Nimi: Lucas Jackson

Ikä ja luokka-aste: 14, 8 luokka

Ryhmätoiveita: urheilijat/suositut

Sukupuoli: Poika

Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero, ainakin tällä hetkellä ;).

Perhe - Lucaksen perheestä huomaa, että rahalla saa ihan mitä vain ja pääsee ihan minne vain, saa tehdä ihan mitä tahansa työtä mitä vain haluaa kunhan maksaa tarpeeksi.
Leo Jackson, isä. Hyvin kuuluisa jalkapalloilija, jolla on paljon rahaa ja vaikutusvaltaa, muttei aikaa kenellekään perheenjäsenelleen erityisemmin, ellei kyse ole jostakin erittäin tärkeästä, kuten vaikkapa jalkapallosta.
Maria Jackson, äiti. Köyhä opettaja, joka meni naimisiin rikkaan jalkapalloilijan kanssa ja jonka kanssa sai kaksi poikaa ja yhden tyttären. Sittemmin hän huomasi olevansa perheessä ikäänkuin ylimääräinen Leon alkaessa yhä vähemmän oleilla kotona ja perheen kanssa. Hän on nykyisin loppuunkulunut, iloton ja väsynyt ja vain alituiseen huokailee ja siivoaa heidän suurta omakotitaloaan.
Alex Jackson, hottis kaksikymmentäyksi-vuotias veli joka pelaa työkseen jääkiekkoa ja joka asuu nykyisin New Yorkissa vähät välittämättä muusta kuin sampanjasta, juhlista ja kuuluisuudestaan.
Annabeth Jackson, yhdeksäntoistavuotias e.r.i.t.t.ä.i.n kaunis sisko joka toimii valokuvamallina. Hyvin läheisissä väleissä Lucaksen kanssa.
Sekä Adidas, ikivanha kultainennoutaja-uros joka jaksaa edelleen leikkiä ja riehua kuin pentu.


Ulkonäkö:
~ Lucas on syötävän söpö suunnilleen 165-senttinen nuorukainen. Hän on urheilullinen ja hoikka, hänestä huomaa selvästi että hän ei viihdy sisällä juurikaan. Hänellä on hyvin tummanruskeiksi, lähes mustiksi värjätyt siististi sivujakaukselle leikatut hiukset, tummanruskeat silmät ja poikamaisen suloinen, ihana, vino hymy - useimpien teinityttöjen ja joidenkin -poikien suuri ihastus.
Hänellä on suora ryhti ja rento muttei juppityylinen kävelytyyli, lennokas ja kevyt juoksutapa ja muutenkin hyvin urheilullinen elämäntapa. Hän liikkuu paljon ja syö useimmiten terveellisesti, mikä näkyy vartalossakin.
~ Hän pukeutuu mielellään tiukkoihin, kaupassa revittyihin pillifarkkuihin, t-paitoihin ja merkkihuppareihin. Useimmat hänen vaatteensa ovat esimerkiksi Adidaksen, Leviksen tai Niken, eikä hän erityisemmin rääsyihin pukeudu rikkaiden vanhempiensa ansiosta.
~ Hän harrastaa jalkapalloa, pesäpalloa ja laskettelua ja on näitä lajeja ehtinyt harrastaakin jo yli seisemän vuotta. Hänen ehdoton suosikkiharrastuksensa, jonka harrastamisesta hän ei kuitenkaan edes kavereilleen yleensä kerro, on tanssi, jota hän on harrastanut kuusivuotiaasta saakka. Jalkapalloa hän harrastaa kavereidensa sekä hyvinkin kuuluisan jalkapalloilija-isänsä Leo Jacksonin kanssa, jolta on oppinut useita hyviä kikkoja. Tanssiharkat hänellä on kahdesti viikossa, lauantai- ja sunnuntai-aamupäivinä yhdeltä.
~ Hän pitää kaulassaan täyskultaista ketjua, jossa riippuu suden pään muotoinen mittatilaustyönä tehty kultainen riipus jonka silmät ovat pienet smaragdit. Koru on erittäin arvokas, mutta Lucas vähät välittää sen hinnasta: koru on hänen mielestään upea lahja isältä, ja niinhän se onkin.

Luonne: Lucas on hyvin monimutkainen persoona, johon on helppo tutustua mutta jota ei luultavasti koskaan opi tuntemaan kokonaan.
~ Vieraat näkevät Lucaksessa hyväkäytöksisen, rehdin ja kunnollisen nuorukaisen. Hän tervehtii ystävällisesti, kättelee tarvittaessa, keskustelee sujuvasti, kaikkea mitä voi vain kahdeksasluokkalaiselta odottaa, ja enemmänkin. Ikäisekseen hän on hyvin vanhan oloinen ja kävisi hyvin miltei lukiolaisesta käytöksensä perusteella.
~ Ystäville Lucas on rehellinen ja luotettava, jolle voi kertoa mitä vain eikä hän välitä juttuja eteenpäin. Hän inhoaa kiusaamista eikä usein vain voi olla puuttumatta siihen, mikä saattaakin usein leimata hänet “nörttien- ja friikkiensuojelijaksi”. Hän ei kuitenkaan useimmiten välitä mielipiteistä, vaan antaa niiden painua omaan arvoonsa. Tämä tekee hänestä oikeastaan entistäkin vahvemman.
~ Elämä menee Lucaksella oikeastaan aika hyvin. Hyvä koulu, kavereita, paljon rahaa… Onkin aika outoa, että hänelläkin on pimeä puolensa.
Hän liikkuu jengissä. Kaupungilla on tottakai useita jengejä, ja hänet on yhteen suurimmista, mutta myös väkivaltaisimmista ja laittomimmista jengeistä. Poppoonsa mukana hän varastelee ties mitä, käyttää päihteitä ynnä muuta, eikä muiden hakkaaminenkaan - vaikka hän inhoaa vieraiden ynnä muiden yksinäisten hakkaamista muttei voi sille mitään jottei itse joudu hakatuksi - ole uutta. Eikä hakatuksi tuleminenkaan. Kaiken tämän lisäksi hän viiltelee.
~ Mutta no, pääasiassa Lucas on rehellinen, avulias ja huumorintajuinen nuorukainen. Hänen kanssaan tulee helposti toimeen, ja hänen kanssaan myös ystävystyy nopeasti. Lucas pyrkii olemaan kannustava ja hyvä ystävä, ja sitä hän pisimmälti on.
Hän nauraa ja vitsailee paljon ollessaan hyvällä tuulella.
Lucas saattaa masentua helposti, riippuen asiasta. Tottakai, jos elämä menee p*skasti ja mikään ei onnistu, kyllähän se vähän masentaa, mutta kaikkein eniten häneen vaikuttavat läheiset ystävät. Lucas masentuu varmasti, jos hyvin läheisellä ystävällä menee erittäin huonosti. Masentuessaan hän usein viiltelee tai vastaavaa. Vakavan masennuksen seuraamuksista kertoo se, kuinka Lucas nieli varmaan purkillisen buranaa - koska muuta ei ollut - ja toivoi päänsä räjähtävän yliannostuksesta, kun hänen miltei paras ystävänsä joutui onnettomuuteen ja menehtyi seuraavana yönä. Hänelle ei kuitenkaan käynyt mitään vakavaa; hänet vietiin sairaalaan, josta hän pääsi jonkin ajan kuluttua pois.
Koskaan sitä ennen tai sen jälkeen hän ei ole yrittänyt itsaria.
Tottakai Lucas tietää mikä on oikein ja mikä väärin, ja katuu monia tekojaan, mutta hän ei vain osaa muuttaa tapojaan. Se on sama homma kuin jollakulla joka on hyvin vahvasti riippuvainen huumeisiin tai tupakkaan; vaikka yrittäisi päästä tavoista eroon, saattaa tapahtua jotain, jonka vuoksi kokee tarvetta saada jälleen kiellettyä ainetta, ja koko homma alkaa alusta. Lucaksella on sama homma. Hän on yrittänyt päästä eroon pahoista tavoistaan, mutta aina hän on ikään kuin “murtunut” ja jatkanut jälleen samaa hommaa. Hän ei vain pysty ainakaan yksin pääsemään eroon niistä tavoistaan.
Lucas ei ole erityisen hyvä lohduttaja, mutta hän yrittää silti. Aina. Olipa kyseessä kuka tahansa - tai melkein kuka tahansa - hän pyrkii lohduttamaan ja auttamaan, vaikka uskookin ettei siitä ole paljoakaan hyötyä. Hän ei vain voi katsoa toimettomana sivusta kun jotakuta selvästi painaa jokin asia.
Yksi asia on kuitenkin varma: jos joku todellakin vannoisi tekevänsä itselleen jotain pahaa, viiltelevän, tai jopa itsemurhan, olipa kuka tahansa, Lucas yrittäisi estää sen. Puhumalla tai teoilla, ja mikäli hän ei onnistuisi, hän tuntisi valtavaa syyllisyyttä.
Lucas tarvitsisi jonkun tosiystävän jolle kertoa kaikki, mutta no, vielä hän ei ole sellaista löytänyt.
~ Lucas on hetero, mutta voi olla että hänestä tulee jossain vaiheessa bi.


Muuta: ~

Sanallinen arvio / pelkkä kp:määrä - minulle on ihan sama, saat tehdä miten haluat. Sananen tai pari tarinasta olisi kiva juttu, mutta ei niin väliä ^^.

//toivon että hakemus kelpaa eikä siin oo kamalasti virheitä ^^

Vastaus:

Hyväksytty! Ihana hakemus! Oikeesti tuntuu tosi pahalta just nyt Lucaksen puolesta, vaikka hän onkin vain tarinahahmo XD

Anyway, laitan nyt sullekin sanallisen arvion, koska niitä on aina mukava kirjoittaa. En malta odottaa sun ekaa tarinaa!

Lucaksen sivun lisäämisessä saattaa kestää hetki, koska aion tehdä jonkinlaisen muutoksen oppilaat -kohtaan, ja koska en vielä ole päättänyt, mistä aloitan, voi lisäämisessä mennä aikaa. Mutta se ei yhtään estä sua kirjoittamasta, saat kirjoittaa jo jos siltä tuntuu!

-Silverglow

Nimi: Silverglow

08.12.2018 15:56
Nettinimi: Silverglow

Nimi: Elias Hale

Ikä ja luokka-aste: 15, 8 luokka

Ryhmätoiveita: urheilulliset

Sukupuoli: poika

Seksuaalinen suuntautuminen: hetero

Ulkonäkö: Eliaksella on pähkinänruskeat, sekaiset hiukset. Ne eivät ole pitkät, mutteivät aivan lyhyetkään. Eliaksen silmät ovat usvanharmaat, ja hänen ripsensä ovat aika tummat ja kaarevat. Kovin pitkät ne eivät kuitenkaan ole. Elias käyttää usein tummia verkkareita ja T-paitoja. Poika kestää hyvin kylmää, jonka vuoksi tuo saattaa vedellä ulkona pakkaskeleillä joskus jopa t-paitasillaan. Ulkkareita pojan jaloissa ei näe koskaan. Elias on aika pitkä ja laiha, mutta poika kyllä syö ihan hyvin. Poika ei ole kovin lihaksikas, mutta ketterä kylläkin.

Luonne: Elias on todella ylivilkas. Hän on usein iloisella päällä, ja hän kyseenalaistaa monia asioita. Useimmat pitävät Eliaksesta, sillä ylivilkkaan ja hauskan kuoren alta löytyy myös ihan tavallinen, vähän herkkä nuori mies. Elias osaa ilmaista tunteitaan, mutta poika ei kovinkaan helposti ihastu. Jos poika saa jotain päähänsä, hän tekee sen. Elias on hyvä manipuloimaan, minkä avulla hän on selvinnyt pulmasta kuin toisesta, joihin hän on joutunut vilkkautensa vuoksi.

Muuta: Eliaksella on ADHD. Hänen perheensä on aika rikas, jonka vuoksi Eliaksella on kaikki mitä hän ikinä tarvitsee. Elias on Jamesin paras ystävä.

En tee itselleni sanallista arviota tarinoista, joten :)

Vastaus:

//automaattihyväksytty

-Silverglow

Nimi: Ekku

07.11.2018 08:55
Nettinimi: Ekku
Nimi: Madeline "Lizzie" White
Ikä: 15
Ryhmätoiveita: Muotitietoiset/suositut
Sukupuoli: Tyttö
Seksuaalinen suuntautuminen: Heteroksi hän itseään nimittää, mutta tykkää katsella myös tyttöjä
Ulkonäkö: Lizziellä on tummat pitkät lainehtivat hiukset puoliselkään asti. Silmät ovat tumman suklaanruskeat. Kapeat ja päivittyneet kasvot antavat ymmärtää, ettei hän ole täysin britti. Hoikat ja pitkät sääret ovat tasapainossa pitkän selän ja keskivartalon kanssa. Naisen alun takapuoli on pyöreä, ehkä vähän Etelä-Eurooppalaista "mallia". Naisen rinnat ovat suhteellisen suuret mutta maltilliset muuhun kehoon nähden. Pieni pömppis kertoo naisen alun rakkaudesta suklaaseen.
Luonne: Lizzie tulee toimeen kaikkien kanssa, mutta pitää vain valituista. Naisen alku on itsepäinen ja tietää mitä haluaa, mutta muistaa ottaa muut tarvittaessa huomioon. Hän rakastaa sosiaalisuutta ja mielellään osallistuu tempauksiin - mitä hullumpiin, sen parempi. Lizzie osaa yllättää sponttaanisuudellaan niin hyvässä kuin pahassa. Ulospäin hän ei juuri itsestään kerro, mutta luottoseurassa saattaa raottaa menneisyyttään. Hän on aina varovainen mitä kertoo ja osaa varoa sanojaan. Lizzie rakastaa flirttailua ja on mielellään miesseurassa. Hän pitää myös naisista, muttei ole ikinä ollut tällaisen kanssa suhteessa.
Muuta: Naisen alku rakastaa musiikkia ja vihaa liikuntaa. Hän on eläinrakas ja tulee rikkaasta perheestä.
Tarinoistani haluan sanallisen arvion. Omaan lievän lukihäiriön, mutta yritän aina oikolukea tekstini virheiden poistamiseksi :D .

Vastaus:

Hyväksytty! Tervetuloa Juuripolkuun! <3

-Silverglow

Nimi: Ghost

03.11.2018 18:56
Nettinimi: Ghost

Nimi//kutsutaan: Pira Nola Valentine // "Nola"

Haukkumanimi: Piru//Piraija

Syntynyt: 31.10.2004 ll 14 v. // 7. luokka

Skp: Tyttö

Suuntautuminen: hetero

Harrastaa:
-Kirjoittaa blogia nimellä Pirawe // pirawwee.wb.com
-Lukee ja kirjoittaa tarinoita
-Piirtää paljon // tekee speeddraw videoita youtubeen
- Harjoittelee tanssia itsekseen ulkona, ja on tehnyt siitö itselleen asian joka rentouttaa ja rauhoittaa häntä
- Kirjoittelee huvikseen lauluille uusia sanoituksia.

Ulkonäkö:
- Nola on todella lyhyt ja laiha tyttö. Tytön pituus on 167cm, mutta hän kulkee yleensä kumarassa, yrittäen näyttää mahdollisimman pieneltä, jolloin pituus on 155cm paikkeilla.
- Tyttö on todella laiha, ja vaikka hän yrittäisikin syödä enemmän, ei paino paljoa kasva, usein tuskin ollenkaan.
- Nolalla on aivan vaaleansiniset silmät. Yleensä ihminen syntyy vaaleansinisillä silmillä, joiden väri muuttuu muutaman vuoden sisällä tuummemmaksi tai muuttuu kokonaan toisen väriseksi (esim. vihreäksi). Mutta Nolan silmien väri ei ole muuttunut mihinkään. Syytä ei kukaan tiedä.
- Nolalla on lyhyet, vain olkapäille ylettyvät hiukset. Tytön hiukset ovat ns. otsatukkana kasvojen oikealla puolella peittäen osan kasvoista.
- Tytön hiukset ovat väriltään punertavat. Eivät kirkkaan syksynpunaiset vaan tummat verenpunaiset. Siellä täällä tukassa on mustia raitoja, ja myös niskassa om mustaa. Myös hiusjuuri on musta.
- Nola käyttää silmälaseja, sillä tytön kaukonäkö on todella heikkoa.
- Tytöllä on yleensä päällään farkut ja neulepaita. Kemian kokeita tehdessään käyttää hän valkoista professorintakkia.

Luonne:
- Nola on hiljainen ja ujo. Tyttö pysyttelee enimmäkseen yksin, eikä hän omista yhtääkään ystävää ujoutensa takia.
- Nola on todella epäsosiaalinen. Isoon joukkoon tai huomion keskipisteeksi joutuessaan menee tytön
- Nola on ahkera ja tekee kaikki koulutyönsä huolella. Tytöllä on todella paljon vapaa-aikaa, jonka takia hänellä on aikaa tehdä läksyvastauksista äärettömän pitkiä, ja äidinkielen tarinoista melkein kirjoja.
- Tyttö ei pidä urheilusta, mutta rakastaa tanssimista. Nola on notkea ja venyy todella pitkälle, koska pitää venyttelystä ja tanssimisesta. Mutta liikuntatunneilla hän yrittää esittää keskivertoa ei-melkein-mihinkään-venyvää ihmistä, koska on arka omien taitojensa suhteen.
- Nola käyttää melkein kaiken ylimääräisen aikansa joko lukemiseen, ylimääräiseen opiskeluun tai kirjoittamiseen. Joskus hän myös venyttelee itsekseen kun kukaan ei näe.
- Tyttö on ystävällinen ja lempeä. Hän ei ikinä sanoisi tai ajattelisi mitään pahaa kenestäkään, ellei jokin paha asia ole päinselvä.

- Kun Nolaa kiusataan, ei hän näytä että kiinnittäisi mitään huomiota kiusaajien pilkantekoon tai kaikkeen siihen tönimiseen ja potkimiseen päivästö toiseen. Mutta joka ilta, joka ilta itkee Nola itsensä uneen. Yksin. Hetkestö ikuisuuteen.

Menneisyys:
Nola asui isänsä ja koiransa Lakun (englanninsprimgerspanieli) kanssa kolmestaan pienessä rivitaloasunnossa.
Laku kuoli muutamia viikkoja sen jälkeen kun Nola aloitti koulun, vanha koira kun jo oli.
Kun Nola oli viidennellä luokalla, kuoli isä kolarissa ja Nola muutti kokonaan asumaan sisäoppilaitokseen.

Muuta:
- Nolan lempiaineita ovat matikka, kemia, fysiikka, maantiede ja äidinkieli.
- Nola vihaa liikuntaa yli kaiken. Ja sitä kun täytyy pitää esitelmä jossakin aineessa.
- Nolan isä oli ainoa, joka koskaan kustui tyttöä nimellä Pira. Isän mielestä Pira on kaunis nimi, ja myös Nola pitää siitä, vaikkakin tykkää käyttää enemmän Nolaa.
- Nolaa kiusataan ja haukutaan usein. Yleisimpiä haukkumanimiä ovat 'Piru Nola' ja 'Piraija'. Koulussa kiertää myös sanonta, "Piru kuin Nola", vaikkei Nola olekaan koskaan ilkeä. Päinvastoin.

Laulu joka kuvastaa Nolaa. Nola myös kuulostaa samalta kuin laulun laulaja.
https://youtu.be/jGTCHlxhtak

Piirros Nolasta tulee myöhemmin.


// Lisäsin väleihin kohtia jotka totesin tarpeellisinksi. Toivottavasti ei haittaa. :D

Vastaus:

Hyväksytty! Ei haittaa kohtien lisäily :)
Lisään Nolan hetimmiten. Tervetuloa Juuripolkuun! <3

-Silverglow

Nimi: Silverglow

02.11.2018 23:32
Nettinimi: Silverglow

Nimi: James Wilson

Ikä ja luokka-aste: 14, 8 luokka

Sukupuoli: poika

Seksuaalinen suuntautuminen: hetero

Ulkonäkö: Jamesilla on vaaleanruskeat, usein hieman sekaisin olevat hiukset. Pojalla on merensiniset silmät ja tuo on pitkä. James käyttää usein mustia paitoja ja verkkareita. Useat sanoo, että James on söpö. James on aika hoikka, mutta kyllä pojalta lihaksiakin löytyy.

Luonne: James on mukava, mutta vihaamiaan ihmisiä kohtaan James osaa olla ilkeä. James viihtyy sosiaalisissa tilanteissa, ja on niissä aika hyvä. Useimmiten James on iloinen, mutta surullisena hän ei ole kovin hyvää seuraa. James ei niinkään välitä koulusta tai läksyistä, mutta yleensä hän tunnollisesti hoitaa kummatkin. James on rohkea, joskus jopa hieman uhkarohkeakin. Poika suhtautuu uusiin asioihin iloisesti (ainakin suurimmilta osin). Jems rakastaa urheilua, ja on siinä melko hyvä.

Muuta: James pitää erityisesti jalkapallosta.

Vastaus:

//automaattihyväksytty

-Silverglow

Nimi: Windy

02.11.2018 17:07
Nettinimi: Windy

Nimi: Primrose "Prim" Laurent

Ikä ja luokka-aste: 14v 8. luokka

Sukupuoli: Tyttö

Seksuaalinen suuntautuminen: Bi

Ulkonäkö: Primillä on kauniit, paksut, pitkät suklaanruskeat hiukset. Useimmiten hän pitää niitä kahdella letillä, jotka yltävät melkein peppuun asti. Tytön silmät ovat kaarnanruskeat ja aika suuret. Prim käyttää lähinnä farkkuja ja pitkähihaisia. Prim on hoikka ja ehkä jopa hieman alipainoinen. Tyttö on normaalipituinen.

Luonne: Prim on ujo ja hiljainen persoona, ja hän viihtyy parhaiten yksin. Tyttö on alistuva, eikä hänellä ole paljoa kavereita. Prim on tarkka ja huolehtii kaikesta, vaikka tehtävää olisi kuinka paljon. Prim ei viihdy sosiaalisissa tilanteissa, eikä oikeastaan nauti seurasta. Tyttö ei ole pitkävihainen, jos edes suuttuu. Prim nauttii uusien asioiden kokeilusta ja sopeutuu nopeasti melkeinpä kaikkeen.

Muuta: -

Vastaus:

Hyväksytty! Tervetuloa Juuripolkuun! <3

-Silverglow

Nimi: Silverglow

02.11.2018 16:00
Nettinimi: Silverglow

Nimi: Ellén Farley
Ikä: 14, 8 luokka
Skp: tyttö
Seksuaalinen suuntautuminen: hetero

Ulkonäkö: Ellén on todella kaunis. Hänellä on napaan asti ylettyvät tummanriuskeat hiukset, jotka ovat usein auki tai poninhännällä. Tytöllä on pähkinänruskeat silmät, ja hänen ripsensä ovat keskipitkät ja hieman kaarevat. Ellén käyttää usein napapaitoja ja tiukkia farkkuja, sillä ne näyttävät todella hyvältä tytön päällä.Ellén on aika laiha, mutta ei kuitenkaan alipainoinen. Tuo syö ihan hyvin, varsinkin suruunsa, mutta Ellén ei vain liho, ja jos lihookin, se ei päälle päin näy.

Luonne: Ellén on innokas, ja usein iloinen uusien asioiden kokeilusta. Tyttö on hauska, ja tämän kanssa on helppo olla. Hänellä on taipumus viihtyä poikien kanssa, joskus jopa enemmän kuin tyttöjen.Hän on usein huoleton ja rohkea. Hän on hyvä sosiaalisissa tilanteissa, eikä jää kovin usein sanattomaksi. Ensisilmäyksellä tyttö siis vaikuttaa todella mukavalta, ja sitä Ellén usein onkin, mutta tyttö osaa olla todella pirullinen, jos haluaa.


Muuta: -

Vastaus:

//automaattihyväksytty

©2019 Juuripolku - suntuubi.com