Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Postiluukku

Postiluukkuun ei kaikkea saa lähetelläkään. Siksi alapuolella on lista siitä, mitä tänne kuuluu ja mitä ei.

Postiluukkuun kuuluvat:

Risut & Ruusut

Linkinvaihtopyynnöt

Kysymykset

Muut, joille ei ole omaa kategoriaa

Postiluukkuun eivät kuulu:

Mainokset

Ilkeät viestit

 loma-, ero- tai liittymishakemukset

 

Turhat viestit poistettu viimeksi: 29.10.2017

 1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: Kuunpisaran ylläpito
Kotisivut: http://kuunpisara.suntuubi.com/

06.01.2019 19:23
Hei linkinvaihtolainen!
Kuunpisarassa ollut joululoma on päättynyt. Uusien päivityksien lisäksi Kuunpisara hakee yhteistyökumppania. Blogissamme on lisätietoa siitä, jos kiinnostuit.
(Tämä viesti lähetettiin kaikille Kuunpisaran linkinvaihtajille)

- Elandra

Vastaus:

-Silverglow

Nimi: Masi
Kotisivut: http://soturinsydanskrp.suntuubi.com

06.01.2019 12:28
// Pyytämänne arvostelu Soturin sydämeltä tulee tässä. Mukava huomata, että jotakuta vielä arvostelujen saaminenkin kiinnostaa! Olen merkinnyt teidät arviointilistaamme, ja toivomme teidän merkitsevän Soturin sydämen arvostelleen teidät johonkin ja mahdollisesti antamani tähdet siinä samalla ^^ Hyvää uutta vuotta!
Haluan vielä painottaa, ettei tarkoituksenani ole loukata tai aiheuttaa pahaa mieltä, ajatuksenani on sen sijaan antaa palautetta, joka voi auttaa teitä muokkaamaan sivujanne oman maun mukaan tai sitten antaa palautetta siitä, kuinka hyvin täällä on asiat. En siis ole mikään kiusaaja, vain arvostelijana, joka tuo mukanaan risuja ja ruusuja :) //• Arvostelu: •

Ulkoasunne on hyvin yksinkertainen, yksinkertaisella tarkoitan helppoa, siistiä ja rauhallista. Jokainen kategorianne vaikuttaa huolellisesta tehdyltä, sekä suunnitellut ja aloituspuheenne 'Eteinen'-sivulla on hienosti kirjoitettu, joka antaa suuntaa heti roolipelin tarkoituksesta, sekä selityksen roolipelinne nimelle. Käyttämänne fontit on valittu viisaasti, sillä ne luovat sivuillenne sievän ja selkeän kokonaisuuden, sekä niiden ansiosta on mukavaa lukea pitkiäkin tekstejä, kun sivut ovat siistit. Jokainen kategorianne on nimetty viisaasti ja mahdolliset sivut näiden alla ryhmitelty järkevästi, ja kaikki tieto on helposti löydettävissä.
Sivunne eivät ole (yhtä osiota mukaan laskematta) kesken, mutta ne ovat nuoret ja avoimet uusille ideoilla, sekä liittyneille! Varsinaista pahaa sanottavaa minulla ei ole roolipelistänne, sillä kaiken hyvän lisäksi teillä vaikuttaisi olevan hyvä yhteishenki ja oikein mukava ylläpito! Enemmän kaipaisin yksityiskohtia joistakin asioista, ettei niitä olisi nopeasti mainittuna jossakin tai niiden tieto olisi vähäistä, tällä tarkoitan koulun sääntöjen erikoista paikkaa, sitä, että kyseessä on sisäoppilaitos, mutta sitä ei tuoda kuin aloituksessa ilmi ja ryhmien tieto on vähäinen.

Tähdet: * * * * (4 tähteä)


• Risut: •

- Katsoessani yläkuvaanne ja lukiessani aloitustekstin, osaan yhdistää nämä toisiinsa, mutta näitä en osaa yhdistää täysin roolipelin ideaan, vaan olisin voinut olettaa roolipelin pohjautuvan fantasiaan tai olevan enemmän'' metsäläheinen'' (esimerkkinä vaikka jokin maahisilla pelattava roolipeli. Tämä on korjattavissa esimerkiksi laittamalla yläkuvaan sivujenne nimen ja perään kouluroolipeli, josta idea tulee heti ilmi. Esimerkiksi isommalla fontilla JUURIPOLKU - Kouluroolipeli, yms. :3 )

- Ehkä olen sokea, mutta en löytänyt mahdollista ikärajaa roolipelillenne. Olisiko mahdollista saada sellainen vaikka sääntöihin nähtäväksi? (Ja jos ajatuksenanne on, että jokainen on omalla vastuulla, voitteko mainita minkä ikäisille roolipelinne voi tarjota materiaalia, esimerkiksi. Kuinka paljon muut voivat roolipelata K18 tyyppisesti (kuten väkivaltaa, en tarkoita nyt vain seksuaalisesti kyseisen ikärajan materiaalia.)• Ruusut: •

- Hauskaa luettavaa on paljon, ja myönnän itsekin innostuneeni roolipelistänne! Infoa on mukava lukea, sillä ylläpitäjän kirjoitustapa on todella viihdyttävää seurattavaa, sekä sivut ovat selkeästi kirjoitettuja ja suunniteltuja.

- Ideanne, kuten juhlat, ryhmät, kumppani ja mahdollisuudet edetä koulussa ovat mielenkiintoisia! Ehdottomasti plussaa myös omaperäisyydestänne, kuten juhlien suhteen, sillä ne eivät ole vain 'tavallisia' kuten monissa muissa kouluroolipeleissä.

- Nimilista on myös todella hyvä ajatus, sillä harvalla sivulla sellainen on vielä nähtävissä, vaikka se on tärkeä uusien liittyjien kannalta! Puhumattakaan sitten, kun hahmoja on paljon!
• Ideoita tai Parannettavaa: •

- Hakemuksiin ehkä itse lisäisin erikseen kohdan perhe tai menneisyys, jota ei olisi pakko täyttää huolellisesti. Selatessani muiden hakemuksia muutamat lisäävät perheen, kun taas toiset eivät, mutta mielestäni se voisi olla mielenkiintoista ja muiden roolipelaajien puolelta helpottaisi tarinaroolipelausta, kun tietäisi voiko mainita toisen perheestä jotakin. Mahdollisesti menneisyys voi antaa taas paremman käsityksen hahmon nykyisestä käyttäytymisestä, jonka seurauksena muut eivät tuomitse hahmon käytöstä niin herkästi. (En siis lyö päätäni pantiksi, että teillä voisi tapahtua näin, mutta itse olen joutunut 'kiusaamisen' kohteeksi, koska roolipeliin ei vaadittu kertoa hahmosta menneisyyttä, jonka takia muut hahmot alkoivat kiusata hahmoani jatkuvasti, koska eivät pitäneet hänestä. Ja painottaen, kokemus ei tapahtunut Juuripolussa vaan muualla.)

- Yksi ideani ehdottaa on myös, että voisikohan oppilaiden joukossa olla mahdollista ylentyä luottamusopiskelijan, järjestäjän tai tukioppilaan tasolle? (Luottamusopiskelija on kuin miniopettaja, joka avustaa opettajaa ja saa tältä erilaisia tehtäviä, jotka voivat koskea koko luokkaa, joiden hoitamisen vastuu on opiskelijalla. Järjestäjä on tutumpi termi ylä-asteelta, kun luokasta valitaan vaikka kaksi hahmoa, jotka jäävät päivän jälkeen siivoamaan luokkaa tai voivat päästä avustamaan keittiössä. Tukioppilas taas auttaa uusia oppilaita pääsemään koulussa alkuun ja opastaa näitä. Nämä siis tulivat mieleeni, koska opettajaksi ei ainakaan vielä voi ylentyä :) )

- Säännöt ovat yksinkertaiset (koulun säännöt siis), mutta lisäisin niihin ehkä tyypillisiä koulujen sääntöjä, kuten kielto päihteiden käytöstä tai mahdolliset varoitukset sääntöjen rikkomisesta (sekä seuraukset), unohtamatta tunneilta 'lintsaamisesta' tai läksyjen tekemättä jättämisestä.

- Ehdottaisin, että ryhmistä luotaisiin vielä omat sivut, joista voisi käydä tarkemmin ilmi millaisia ryhmät ovat. Kuten ihanteita, tapahtumia, muita porukan jäseniä, ''ryhmän johtaja'', mahdollisia oppitunteja, joita ryhmän edustaja haluaa valita ja milloin näitä oppitunteja olisi, mahdolliset juhlat, joihin heidän pitäisi tehdä jotakin (esimerkiksi. Musikaaliset tekevät esityksen.) Halusin myös ehdottaa, että muita ryhmiä voisivat olla: Taiteelliset (kuvataiteesta kiinnostuneet) , Leipurit/Kokit (esim. Tekevät kouluun ruoan tai tekevät leivonnaisia myytäväksi), Koomikot/Näyttelijät (ilmaisutaidosta kiinnostuneet), sekä mahdollinen oppilaskunta (joka ajaa muiden ryhmien etuja, on muita hieman ylempi, koska on opettajien suosiossa ja pitää vaikka ylläpidossaan kahvilaa.)

- Koulu - osiota ei oltu vielä avattu, mutta minulla meni hieman ohi, että mistä tietäisin oman hahmoni lukujärjestyksen, koulun ulkonäön/pohjapiirrokset, opettajat yms, mahdolliset paikat, joissa ryhmät hengailevat, vai tulevatko nämä juuri koulusivulle? ^^'Arvioija: Masi - Soturin sydämen ylläpitäjä

Vastaus:

Kiitos erittäin paljon arvostelusta! En ota itseeni risuja tai muuta negatiivista palautetta, vaan yritän lukea kaiken huolellisesti läpi ja korjata kaikkea korjattavissa olevaa.

Kiitos erittäin paljon erityisesti kehuista sekä ideoista/parantamisehdotuksista. Sitten risuihin vastaillakseni:

Ulkoasu on tosiaan otettu Viimakourasta, koska yksinkertaisesti etsin hyvää ihmisteemaista ulkoasua. Itse en osaa tehdä hyviä ulkoasuja, jonka vuoksi turvaudun mieluummin muiden upeisiin tekeleisiin x) Katson, jos saan yläkuvaan tekstiä jollain mieluisalla fontilla, koska jostain syystä olen välillä todella vaativa fonttien suhteen. (?)

Juuripolulla ei tosiaankaan ole ikärajaa, vaan ajatuksena olisi, että juuri niin kuin mietitkin, jokainen liikkuu omalla vastuullaan. Tosin, olisi kyllä hyvä idea laittaa siitä tieto jonnekin, koska varsinkin nuorimmat lukijat voivat traumatisoitua rankemmasta sisällöstä, jos ei ole vaikka tarinan (jos se on tarina) alussa mainittu. Lisään sen sääntöihin pikimmiten, kiitos kun huomautit! <3

Tosiaan, hakemuksen yläosaan/ylätunnisteeseen en käyttänyt niin paljon aikaa, joten siellä ei välttämättä ole kaikkea 'olennaista' kuten perheet ja menneisyys, ja niiden pohjaltahan voi saada oikein mainioita juonia! :D

Säännöissä vähän sama juttu, eli on ikään kuin ollut mielikuvituksen puutetta ja sitten ei koskaan ole tullut muokattua. Hupsis! Lisään sinne mielelläni ehdottamasi muutokset!

Ryhmistä en ole itse pahemmin mielessäni luonut mitenkään 'ihmeellistä' asiaa, mutta tuo mitä ehdotit on hyvä idea! Kiitos! :') Yritän lisäillä vaikka muuta - osioon tietoa ryhmistä, kunhan saan tietopläjäyksen tehtyä x)

Ja niin, koulu - osioon on tarkoitus tulla jonkinnäköinen pohjapiirustus kunhan sellaisen saan valmiiksi. Sinne olisi myös tarkoitus lisäillä kaikenlaista muuta koulusta, mutta pääasiallisesti tarkoituksena on, että hahmo saa päättää lukujärjestyksensä itse. Helpottaisi kuitenkin ehkä toisten kanssa pelaamista lisäämällä edes jonkinlainen lukkari. Hmm, katson asiaa. :D

Vielä kerran iso kiitos arvostelusta ja kehuista sekä tietenkin myös risuista, koska nyt voin parannella sivujani! Olet kyllä varmasti tutkinut sivut läpikotaisin, koska huomasin muutamia kohtia arvostelussasi, joita en ole nähnyt edes muiden itse arvostelusivujen ylläpitäjien jättämissä arvosteluissa. (ei tosin tänne)
Mahtavaa, jos kiinnostuit ideasta, on aina mukavaa tavata uusia kasvoja! <3 Jos mitenkään viitsit vielä esimerkiksi chatissa kertoa, mikä osio oli kesken? Paitsi tietenkin, jos tarkoitat sitä koulu - osiota, koska se nyt todellakin on kesken x) Jotenkin tuntuu, että tää vastausteksti jäi jotenkin kesken mutta ihan sama :)

-Silverglow

Nimi: Kuunpisaran ylläpito
Kotisivut: http://kuunpisara.suntuubi.com/

04.01.2019 17:34
Hei!
Kyselitte linkinvaihtoa Kuunpisaran vieraskirjassa. Varmaankin jäi huomaamatta, että tätä nykyä se on Kuunpisaran vieraskirjan säännöissä kuitenkin kiellettyä. Vastaan kuitenkin, että linkinvaihto sopii. Kuunpisaran tauko päättyy parin viikon sisällä, mutta lisäsin Juuripolun linkin tervetulosivullemme.

- Elandra

Vastaus:

Mukavaa että linkinvaihto käy!

En tosiaan huomannut sellaista mainintaa missään, pahoittelut x) Lisään linkkinne heti! :D

-Silverglow

Nimi: Koirafani
Kotisivut: http://haltinmyytti.suntuubi.com/

04.01.2019 09:23
Heippistä! Kiinnostaisiko linkinvaihto ketturoolipeli Revontulten kanssa? Saisimmeko vastauksen omaan viekkuumme kiitos!

Vastaus:

Sopii oikein mainiosti! Ilmoittelen teille -> :D

-Silverglow

Nimi: Aurinkomursu
Kotisivut: http://parantajanpolku.blogspot.com/

03.01.2019 18:51
Moi, miten olisi linkinvaihto Parantajan polun kanssa? Vastaus mielellään meidän vieraskirjaan, kiitos. Hyvää uutta vuotta!

Vastaus:

Hyvää uutta vuotta myös teille! Käyn vastailemassa teille päin ->

-Silverglow

Nimi: Dale
Kotisivut: http://aisling.w2.fi/

02.01.2019 16:12
Moikka!
Ensinnäkin kiitos kommentista Aislingin vieraskirjaan! Toiseksi; linkinvaihto passaa mainiosti, ihana löytää uusia virtuaalisia kouluja, tuntuu ettei niitä tällä hetkellä ainakaan ihan hirveän montaa ole! Lisään Juuripolun mahdollisimman pian linkkilistoille. Ja jos tosiaan kiinnostaa liittyä mukaan niin Aisling on aina avoin uusille kirjoittajille, joten tervetuloa vain joukkoon!

Vastaus:

Ihanaa, että linkinvaihto käy! Lisäilen linkkinne heti!

-Silverglow

Nimi: Naru
Kotisivut: http://niitynkukka.suntuubi.com/

01.01.2019 13:49
Hei! Kävisikö linkinvaihto Niitynkukan kanssa? Vastausta mielellään myös meille päin :> hyvää ja onnellista uutta vuotta!

Vastaus:

Hyvää uutta vuotta teillekin! ->

-Silverglow

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://tarinamokki.suntuubi.com/

30.12.2018 20:22

Hei! Olen täällä linkkarikirjeen kanssa, joten siis: Minulle kuuluu hyvää ja toivon, että teillekkin kuuluu hyvää? Olen joulukuun aikana ollut aika kiireinen, mutta olen kuitenkin saanut lisättyä uusia tekstejä Tarinamökkiin ja nyt olen pystynyt olemaan siellä aktiivisempi. Vuoteni on mennyt mukavasti, vaikkakin kolhuja on ollut. Joulunikin on mennyt oikein mukavasti herrkuja syödessä, pelejä pelaillessa ja elokuvia katsellessa ja toivon, että uusi vuosikin menee oikein mukavasti huomenna. Ja viimeiseksi: Onnellista, loistavaa, parasta, ihmeellistä, iloista, mahtavaa ja positiivista uutta vuotta kaikille!

P.s pahoittelut tämän lyhyydestä... en oikein osaa kirjoittaa kuulumisiani. (:
P.p.s Kuulemme mielellämme teidän kuulumisianne Tarinamökin puolella!

Vastaus:

Käyn raapustelemassa kuulumisiamme teidän vieraskirjaanne! <3

-Silverglow

Yksityinen viesti

25.12.2018 17:44

Yksityinen viesti

25.12.2018 17:23

Nimi: JW
Kotisivut: http://gardyloo.suntuubi.com/

04.12.2018 19:31
moikka!

olenkin täällä tällä kertaa vähän uusilla asioilla, nimittäin linkkarikirjettä lähettelemässä! c:' muilta asioilta kun hetkeksi ehtii livahtamaan pakoon niin täytyyhän sitä tulla teillekin hieman elämänmenosta kertomaan :D

tosiaankin, tuon kirotun koulun kanssa on ollut ihan hirvittävän paljon hommia, en edes tiedä että mitenkä minä jo näin aikaisin elämässä päädyin pyörimään pelkän koulun ympärillä... kokeita pukkaa suunnilleen joka viikko, arvosteltavia kotitehtäviä, esseitä sun muita on ihan riittävästi niitäkin, pelkästään kaiken sen ajattelu sattuu sydämeen ':D juuri viimeistelin muistiinpanoni huomista historian esseetä varten ja tein hieman muitakin läksyjä alta pois, ja nyt on oikein hyvä olo kun sai jotain vihdoinkin tehtyä!

gardyloon puolella on ollut pelottavan hiljaista, mutta kuolemassa ei olla! runoja tulee vielä aina kun vain niitä pääsen raapustelemaan :D joulukin alkaa jo lähestyä, ihanaa! joulu on kyllä aivan ihastuttava aika vuodesta, tunnelma ihan katossa ja ruoka on herkullista. en edes malta odottaa ihanaa (mutta inhottavan lyhyttä) joululomaa, saa vain käpertyä peiton alle koko päiväksi hyvä kirja kädessä. mahtavaa!

meillekin päin saa tulla omia kuulumisiaan kertomaan, mutta mikään pakko ei ole ^-^ hyvää joulun odotusta tänne!

- JW

Vastaus:

Tiedän niin hyvin tuon tunteen, että koulu painaa päälle, ja vapaa-aikaa ei vaan yksinkertaisesti ole tarpeeksi! :'(

Tulen laittamaan meidän kuulumisiamme Gardyloon puolelle ->

-Silverglow

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://tarinamokki.suntuubi.com/

24.11.2018 10:11
Heippa! Kävisikö linkinvaihto Tarinamökin kanssa? Vastaus mielellään meidän vieraskirjaan.

Vastaus:

->

-Silverglow

Nimi: Athene

14.11.2018 16:51
Ompa hienot sivut! Tosi mukavasti rakennettu! Valitettavasti minulla ei ole aikaa liittyä mukaan, mutta varmasti suosittelen sivustoa tämäntyyppisistä roolipeleistä kiinnostuneille. (:

Vastaus:

Kiitoksia paljon kehuista! <3
Harmi ettet ehdi liittyä mukaan, se olisi ollut todella mukavaa. :)
Hyvää päivänjatkoa! (mikäli nyt sitten tämän vastauksen luet xdd)

-Silverglow

Nimi: JW
Kotisivut: http://gardyloo.suntuubi.com/

14.11.2018 16:20
moikka! kävisikö teille linkinvaihto runosivustoni gardyloon kanssa? ^-^

Vastaus:

Linkinvaihto sopii mainiosti! <3 Ilmoitan teille päin ->

-Silverglow

Nimi: Windy

08.11.2018 21:00
Voisko Primin sivuille lisätä kohdan:

Theme Song: Metsän tarina - Spring Wonder

Kiitos!

Vastaus:

Tietysti! :)

-Silverglow

Nimi: Kuunpisaran ylläpito
Kotisivut: http://kuunpisara.suntuubi.com/

06.11.2018 18:02
Hei!
Valitettavasti kyselemänne linkinvaihto ei sovi, koska aiheen vaihtamisen vuoksi sivujenne tulevaisuus ainakin omasta näkökulmastani on vähän epävarma. Vaikka sivut on luotu kauan sitten, aiheen vaihtaminen tekee niistä käytännössä "uudet" sivut, koska mahdollisesti liittyneet vaihtuvat ja pelin koko idea siinä samalla.
Jos sivunne ovat pystyssä vielä kuukauden-parin päästä, tulkaa toki kysymään linkinvaihtoa, niin vastaus on hyvin mahdollisesti myöntävä!^^

Hyvää syksyä Juuripolun väelle!
- Elandra

Vastaus:

Asia selvä :')
Mukavaa syksyä teillekin! <3

-Silverglow

Nimi: Jenni
Kotisivut: http://listaus.buddha-belly.net

05.11.2018 07:39
Hei! Sivusi on nyt listattu Ensembleen, linkitäthän viikon kuluessa. :)

Vastaus:

Ihanaa! Linkitän heti <3

-Silverglow

Nimi: Trithan
Kotisivut: http://morbus.suntuubi.com

04.11.2018 11:09
Moi, linkinvaihto käy hyvin!

Vastaus:

Mahtavaa! Lisään linkkinne :D

-Silverglow

Nimi: Ghost
Kotisivut: http://u.kahvipaketti.com/u/87088434817.png

03.11.2018 21:05
En nyt keksinyt mitään muutakaan paikkaa johon tätä pistää, mutta tuossa on Nolan kuva, jos viitsisit sen lisätä hänen sivulleen. :D

Vastaus:

Lisään kuvan :)

-Silverglow

Nimi: Kastelilja ja Sysimieli
Kotisivut: http://tuulipolku.suntuubi.com

26.10.2018 15:48
Hei, miten olisi linkinvaihto tarinaroolipeli Tuulipolun kanssa?
Vastaus mieluiten meidän viekkuumme, kiitos :).
Muuten, todella hieno ulkoasu!

- Tuulipolun ylläpito

Vastaus:

Sopii mainiosti! <3

Ilmoitan teille päin :D

-Silverglow

Nimi: Neilikka

08.07.2018 19:24
Tulin ilmoittamaan, että Yellow card lopettaa toimintansa, joten voitte poistaa sen linkkarilistaltanne. Kiitos linkinvaihdosta!

Vastaus:

-Silverglow

Nimi: Unihalvaus
Kotisivut: http://rheandall.palstani.com/

05.07.2018 20:04
Hei linkinvaihtolainen!

Olemme todenneet sivunne epäaktiivisiksi ja tulemme poistamaan linkkinne sivuiltamme. Jos arviomme sivujen aktiivisuudesta on osoittautunut vääräksi, voit ottaa meihin yhteyttä vieraskirjassamme, niin palautamme linkkinne.

Lämpöistä kesän jatkoa! <3

Vastaus:

-Silverglow

Nimi: Cassie
Kotisivut: http://schoolinca.suntuubi.com/

16.06.2018 16:45
Hei!
Huomaan hiljaiseloa sivuillanne ja siksi puran linkinvaihtolaisuutemme. Jos kuitenkin aktivoidutte, on linkinvaihto taas mahdollista. Hyvää kesää teille!

Vastaus:

-Silverglow

Nimi: Murkki
Kotisivut: http://rheandall.palstani.com/

28.05.2018 17:39
Hei!
Veriperimässä tapahtuu jälleen, mutta lupaamme, että tämä tulee olemaan viimeinen nimen- ja osoitteenmuutos moneen vuoteen. Veriperimä on nykyään Rheandall ja uusi osoitteemme on http://rheandall.palstani.com/

Toivomme, että vaihtaisitte osoitteemme linkistänne mahdollisimman pian ja, jos käytössänne on bannerimme, vaihtaisitte senkin uuteen. Uudet bannerit löytyvät etusivultamme.

Hyvää alkanutta kesää!

- Rheandallin ylläpito

Vastaus:

-Silverglow

Nimi: Shy
Kotisivut: http://theotherside.suntuubi.com/

20.05.2018 18:24
Kävisikö linkinvaihto The other siden kanssa? <3

Vastaus:

Valitettavasti emme tällä hetkellä ota linkinvaihtoja

-Silverglow

©2019 Juuripolku - suntuubi.com