Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123

RSS

Ilmoitustaulu

Ilmoitustaulua kannattaa seurata, sillä siellä tiedotetaan kaikesta mainitsemisen arvoisesta.

 Uutisia
17.12.2018 18:43 | Silverglow

Hi again!

On aika outoa, että kirjoitan viikon sisään kaksi blogipostausta, mutta kun niiden kirjoittaminen on vain niin hauskaa, että pienimmistäkin syistä on pakko kirjoittaa! XD

Tämänkin postauksen idea tuli vain sekunnissa ja pilipum tehdään sitä ja tätä. Tää postaus ei siis oo todellakaan kovin hyvä laadultaan, pahoittelut! :')

Eli... ne asiat, joista halusin kertoa. Ensinnäkin, vihdoin ja viimein viimeiset kouluhommat ennen joululomaa on tehty! Tai no onhan tässä vielä koulua muutama päivä jäljellä, mutta jessss! :'D

Kuten jotkut siis saattavat tietää, itselläni on tällä hetkellä ollut todella stressaavaa koulun kanssa. Erityisesti aineista stressaan historiaa. Meillä on siis noin kahden viikon sisällä miljoona asiaa, jotka pitäisi kirjoittaa, ja sen lisäksi vielä essee! No mutta, olen nyt viimeinkin saanut läksyt, tehtävät ja muut sellaiset tehtyä ja nyt oon täällä koneen ääressä kirjoittamassa varmasti ihan turhaa blogipostausta.

Oli miten oli, tuo ei varmaan kenestäkään ollut kovin kiinnostavaa. Joten mennäänpä suoraan toiseen asiaan, minkä vuoksi kirjoitan tänne blogiin.

Sehän on siis se, että joulu on tulossa! Woah! Miten vuosi on kulunut niin nopeasti? Talvi on mun lemppari vuodenaika ja joulu on paras juhla koko vuodessa. Ja nyt vain haluan huomauttaa, etten ole puolueellinen, vaikka olenkin syntynyt joulukuussa. :D

Siispä ajattelin, että olisiko jokin päivä, joka teille sopisi? Vaikka joulun jälkeisellä viikolla ti-pe? Olisiko joku päivä, jolloin voisitte ja haluaisitte tulla Juuripolkuun ja viettää hauskaa joulujuhlaa? Voimme sekoilla chatissa ja kirjoittaa joulutarinoita erilliseen tarinaosioon, jonka voin luoda! Voitte ehdottaa hauskoja jouluteemaisia (tai vähemmän jouluisia) juttuja, joita voimme tehdä! Mitäs sanotte? Kuulostaako kivalta?

Haluan vielä sanoa, että "juhlissa" ei ole mikään pakko viipyä yhtään sen pidempään kuin itse haluat ja jaksat. Minä itse pyrin pysymään ainakin melkein koko päivän, mutta yllätysmenoja saattaa tulla. Jos joulun ja uuden vuoden välisenä aikana ei onnistu, juhlat voidaan siirtää tammikuulle. Voimme juhlia vuotta 2019!

Kerro omat ajatuksesi joko kommenteissa tai tavoita minut muuten. Esimerkiksi wappi on siihen hyvä paikka. Mutta jos sinä et omista minun numeroani, ei hätää! Luen kaikki kommentit, tai mikäli haluat laittaa viekkuun viestiä, luen nekin!

Hyvää päivänjatkoa!


( Päivitetty: 17.12.2018 18:56 )

 - Silverglow | Kommentit (2)Kommentoi Säpinää
12.12.2018 15:32 | Silverglow

Hejsan!

Viimeksi kun hahmojemme asuttamassa sisäoppilaitoksessa jotain ihmeellisempää tapahtui, se oli tulipalo. Tulipalon vuoksi sairaalaan joutuneet ovat jo päässeet palaamaan takaisin kouluun (paitsi Primrose, mutta se nyt ei johtunut tulipalosta :D).

Ajattelin siis, että vaikka omasta mielestäni onkin hauskaa kirjoittaa ihan normaalista kouluelämästä, olisi jo aika saada edes jotain tapahtumaan, jotta raikkailla hahmoillamme voisi olla jotakin "mielenkiintoista" tekemistä. Siispä mietin, mitä teen, ja päätin loppujen lopuksi alkuperäiseen suunnitelmaani, joka oli itse asiassa pieni valopilkku ennen tulipaloa.

No, te varmaankin haluatte tietää, että mitä minä oikein tarkoitan. Mitä säpinää nyt keksin meille?

Vastaushan on aivan simppeli. Ei niin jännittävä, mutta siitäkin voi kirjoittaa hauskoja tarinoita. Nimittäin tanssiaiset, joulutanssiaiset.

Eikö ollut niin hienoa kuin luulit? Pahoittelen. En kuitenkaan voi täyttää jokaisen toiveita, ja minulla ainakin on jo suunnitelmia tätä varten. 

Tanssiaiset pidetään ennen helmikuuta, luultavasti jo joulukuun aikana. Se saattaa kuitenkin venyä tammikuulle omien joulukiireideni vuoksi, sillä joulu on kuitenkin omasta mielestäni tärkeä ja ihana juhla, jonka vuoksi en aio olla koko joulua nenä kiinni näytössä. Yritän pitää tanssiaiset tosiaan mahdollisimman pian, mutta toivon, ettette hoputa minua.

Ilmoitan blogissa siitä, kun tanssiaiset alkavat. En anna teille luultavasti mitään päivämääriä, jonka aikana saa kirjoittaa, koska en itsekään ole ollut niin aktiivinen, ja te ansaitsette armoa. Tanssiaisista saa siis kirjoittaa ainakin viikon tai ehkä jopa muutaman.

Se ei kuitenkaan ollut ainoa syy, miksi blogiin kirjoitan!

Kuten varmaankin te tiedätte, jouluaatto on alle kahden viikon kuluttua maanantaina. Siksipä keksin teille jotain jouluaiheista tehtävää! Ja se tulee tässä:

 

Lahjoja! :D 

Ensimmäinen kommentoija saa chattiin nimensä kursivoituna, sekä yksivärisen nimen!

Toinen kommentoija saa hahmolleen 15 kokemuspistettä!

 

Koska olen todella kiltti, kaikki saavat virtuaalisen halauksen ja joulumieltä! 

Uuden vuoden tapahtuma saattaa tulla, se on vielä mietinnän alla.

 

Heippa!


 - Silverglow | Kommentit (3)Kommentoi VANHAT LIITTYNEET & MUUTA INFOA!
05.11.2018 19:28 | Silverglow

Vanhat liittyneet

Koskee siis Windyä ja Ghostia.

Tein pienen muutoksen liittymislomakkeeseen, joka kannattaa käydä katsomassa. En voi arvioida kirjoittamianne tarinoita ennen kuin kerrotte joko chatissa, viekussa tai wapissa kummin haluatte. 

Infoa

Teen pienen "äänestyksen" siitä, mitä haluatte uudelleen rakennettavaan kouluun. Tässä äänestysvaihtoehdot:

Tuleeko uuteen kouluun sama huonesysteemi kuin väliaikaisessa? Joo vai ei. (lukekaa Ellén Farleyn 5.11 19.25 tullut tarina)

Mitä muuta uutta uuteen sisäoppilaitokseen tulee? Ehdota itse jotain jos haluat

 


 - Silverglow | Kommentit (1)Kommentoi Auki taas
03.11.2018 10:36 | Silverglow

MOIKKA

Juuripolku oli kai 3-4 päivän tauolla, jonka aikana päivittelin yhtä sun toista, mutta nyt voin iloisesti todeta, että Juuripolku on jälleen auki!

Olen ilmoittanut linkinvaihtajillemme tauon loppumisesta! 

Juuripolku ei ole enää soturikissatarinaroolipeli, vaan nykyään Juuripolussa kirjoitetaan ihmisillä, jotka elävät sisäoppilaitoksessa jossain päin Englantia. Koululaisilla on omat sääntönsä, ja ne tulevat näkyviin tarinat-kohtaan, mutta laitan ne nyt tähänkin:

1. Koulun alueelta ei saa poistua, ellei ole opettajan/huoltajan lupaa.

2. Jokaisella täytyy olla hauskaa, ei kiusata tai käydä väkivaltaiseksi!

3. Arkipäivisin sängyssä täytyy olla viimeistään kello yhdeksältä. Nukkua ei tarvitse, kunhan pysyy hiljaa. Viikonloppuisin kello kymmeneltä.

4. Jos myöhästyt tunneilta kolme kertaa saman lukujärjestyksen aikana, saat jälki-istuntoa. 

5. Siivoa omat roskasi! Älä jätä niitä lojumaan ympäri käytäviä.

Lähiaikoina pitäisi tulla jotain mielenkiintoista tai vähemmän mielenkiintoista kirjoitettavaa peliin, mutta siitä sitten myöhemmin. Kiitos jos luit tänne saakka ja toivottavasti nähdään pian! Moikka!


 - Silverglow | Kommentoi Huhhuh
30.10.2018 14:32 | Silverglow

Jälleen todella ikävästi blogipostaus koskee epäaktiivisuuttamme

Viimeisin blogipostaus on tullut melkein vuosi sitten, ja tuntuu erittäin kummalliselta nyt jälleen tänne blogin puolelle täällä kirjoittaa. Muut sivuni ovat pysyneet melko aktiivisina, mutta jostain syystä Juuripolkua en vain mitenkään saa aktiiviseksi. Ja syy ei ole mitenkään teidän, syy on inspiraation ja ajan puute. Vanhetessa tulee enemmän velvollisuuksia ja yhä useampia koulukiireitä minun tapauksessani. Sen lisäksi käytän vapaa-aikani mieluummin muihin sivuihini, joka on hieman tylsää, mutta totta yhtä kaikki.

Siispä olen jo jonkin aikaa tässä miettinyt, että mitä ihmettä minä nyt teen, koska en millään raaskisi poistaa Juuripolkua, mutten myöskään halua jättää sitä lojumaan näin. Tiedän jo, mitä teen, mutten siitä vielä aio kertoa (jotta jännitys pysyy sitten viimeiseen asti) ja sen lisäksi minun täytyy jutella Catin kanssa asiasta. 

Kävi miten kävi, laitan Juuripolun tauolle, ja te saatte lukea tämän postauksen siinä - toivon että ymmärrätte miksi tein näin, ettekä oikeasti ala ruikuttamaan mitään, esimerkiksi tauon loppumisaikaa, sillä minulla ei ole hajuakaan, milloin se loppuu...

Ilmoitan linkinvaihtolaisille piakkoin!

Tulemme uudistamaan Juuripolussa paljon, sen voin kertoa. Yritän aloittaa muutokset jo tänään, riippuu kokonaan Catista ja inspiraatiostani. Ainakin teen pieniä suunnitelmia, jos en muuta.

Kiitos ja kumarrus jos luit tänne saakka ja ymmärsit, mitä tarkoitan! Toivottavasti näemme pian! :)


 - Silverglow | Kommentoi


©2019 Juuripolku - suntuubi.com