Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

RSS

Ilmoitustaulu

Ilmoitustaulua kannattaa seurata, sillä siellä tiedotetaan kaikesta mainitsemisen arvoisesta.

 Kaikki loppuu aikanaan...
30.04.2019 18:27 | Silverglow

Moi

 

Jaah. En sitten olettanut, että milloinkaan, koskaan, ikinä tulisin kirjoittamaan tästä aiheesta yhtään mitään!

Suoraan aiheeseen. -->

 

En tiedä, kuinka moni teistä tietää jo, mutta suntuubi lopettaa toimintansa 30.6.2020. Ja ei, tämä ei ole mikään pila tai vitsi. Se on surullinen fakta.

 

Juuripolkua on ollut ihanaa ylläpitää, vaikka ihmisroolipelinä se on hädin tuskin ollut puoltakaan vuotta. Vuonna 2016 silti perustettu, ja ette tiedäkään, kuinka ikävä mun tulee miljoonia eri suntuubisivuja, ja kun tänään keittiön pöydällä istuen huomasin viestin, että suntuubi lopettaa, niin se oli kyllä aika shokki. Niin paljon työtä ja vaivaa menee hukkaan. Ja olen tästä niin pahoillani kaikkien puolesta.

Onneksi aikaa on vielä yli vuosi.

 

Pidän Juuripolun auki viimeiseen päivään saakka, ja tulen luultavasti kirjoittamaan aiheesta vielä myöhemmin lisää, ainakin varmaan viimeisillä viikoilla, mutten lupaa mitään. Suntuubin lopettaminen on mulle iso pala, ja tarvitsen aikaa sulatella sitä, tuntuu että kaikki menee päin mäntyä. Mutta pidetään huolta, että tästä viimeisestä vuodesta tulee paras kaikista! Mä ainakaan en halua jäädä katumaan sitä, etten tehnyt mitään hullua viimeisen vuoden aikana. Ja vaikka sattuu jättää Juuripolku sitten 2020 kesällä, ollaan me sentään ehditty jotain tehdä! 

 

Kiitos jos luit tänne saakka, voit jättää kommentteihin omia mielipiteitäsi asiasta, lupaan lukea kaikki ja vastata. <3


 - Silverglow | Kommentit (4)Kommentoi Ryhmistä
03.03.2019 11:22 | Silverglow

Ryhmistä

 

Eli, olen vihdoinkin saanut ryhmät tehtyä. Niistä löydät tietoa muuta -osiosta. Kokemuspisteet -osiosta löytyy tarvittava kokemuspistemäärä mihinkin, kun taas "ryhmät"-linkkiä painamalla pääset tarkastelemaan ryhmiä ja niiden kuvausta. Luultavasti siirrän nämä kaksi jossain vaiheessa yhteen, mutta ainakin nyt ne ovat erikseen.

Koska ryhmät ovat valmiit, Windy ja Ghost saavat valita hahmoilleen Primrose Laurentille ja Pira Nola Valentinelle ryhmät.

 

Windy, voit valita Primroselle minkä tahansa ryhmän/tehdä oman ryhmäsi. Ilmoitathan valinnastasi kommenteissa.

Jos et halua mihinkään ryhmään, voit luoda itsellesi oman ryhmän tai jättää Primrosen vaille ryhmää.

 

Ghost, voit valita Nolalle jonkun näistä ryhmistä: nörtit, urheilijat, musikaaliset, muotitietoiset, ekologiset, taiteelliset, leipurit/kokit tai koomikot/näyttelijät. Ilmoitathan valinnastasi kommenteissa.

Jos et halua mihinkään ryhmään, voit odottaa saavasi 100 kokemuspistettä ja luoda oman ryhmäsi tai jättää Nolan vaille ryhmää.


 - Silverglow | Kommentit (2)Kommentoi Asiaa
06.02.2019 17:29 | Silverglow

Mielikuvituksellinen otsikko, eikö vain?

 

Ajattelin laittaa taas blogin puolelle päivitystä. Tänään pahoittelen jälleen kerran epäaktiivisuuttani ja otteeni lipsumista sivujen hoitamisessa, koska koulukiireet ovat jälleen alkaneet. Lupaan, että yritän tehdä paikasta taas aktiivisen kunhan hiihtoloma alkaa.

Nyt haluan kertoa, etten enää tee sanallisia arvioita, koska en itse tykkää tehdä niitä enää tietyn pisteen jälkeen. Olen pahoillani, mutta tietyt asiat vaativat tiettyjä taitoja, eikä minusta ole arvioimaan tarinoitanne sanallisesti. Saatte silti kokemuspisteet ihan normaalisti.

Kaikki ensimmäisen arvioinnin tarinat on kuitenkin arvioitu sanallisesti (vihdoin) ja kokemuspisteet lisätty. Pahoittelut, että siinä kesti ihan liian kauan.

 

Kirjoitan tänään jollakin hahmoistani (tai useammalla) tarinan, jossa aloitan tanssiaiset. Niistä saa kirjoittaa tämän viikon aikana, mutta sitten ne on roolittu, ja hahmoilla alkaa joululoma! <3

 

Eipä mulla muuta. Toivottavasti ei haittaa nää päivitykset, nähdään myöhemmin! Moikka! :D


 - Silverglow | Kommentoi VANHAT LIITTYNEET & MUUTA INFOA!
05.11.2018 19:28 | Silverglow

Vanhat liittyneet

Koskee siis Windyä ja Ghostia.

Tein pienen muutoksen liittymislomakkeeseen, joka kannattaa käydä katsomassa. En voi arvioida kirjoittamianne tarinoita ennen kuin kerrotte joko chatissa, viekussa tai wapissa kummin haluatte. 

Infoa

Teen pienen "äänestyksen" siitä, mitä haluatte uudelleen rakennettavaan kouluun. Tässä äänestysvaihtoehdot:

Tuleeko uuteen kouluun sama huonesysteemi kuin väliaikaisessa? Joo vai ei. (lukekaa Ellén Farleyn 5.11 19.25 tullut tarina)

Mitä muuta uutta uuteen sisäoppilaitokseen tulee? Ehdota itse jotain jos haluat

 


 - Silverglow | Kommentit (1)Kommentoi Auki taas
03.11.2018 10:36 | Silverglow

MOIKKA

Juuripolku oli kai 3-4 päivän tauolla, jonka aikana päivittelin yhtä sun toista, mutta nyt voin iloisesti todeta, että Juuripolku on jälleen auki!

Olen ilmoittanut linkinvaihtajillemme tauon loppumisesta! 

Juuripolku ei ole enää soturikissatarinaroolipeli, vaan nykyään Juuripolussa kirjoitetaan ihmisillä, jotka elävät sisäoppilaitoksessa jossain päin Englantia. Koululaisilla on omat sääntönsä, ja ne tulevat näkyviin tarinat-kohtaan, mutta laitan ne nyt tähänkin:

1. Koulun alueelta ei saa poistua, ellei ole opettajan/huoltajan lupaa.

2. Jokaisella täytyy olla hauskaa, ei kiusata tai käydä väkivaltaiseksi!

3. Arkipäivisin sängyssä täytyy olla viimeistään kello yhdeksältä. Nukkua ei tarvitse, kunhan pysyy hiljaa. Viikonloppuisin kello kymmeneltä.

4. Jos myöhästyt tunneilta kolme kertaa saman lukujärjestyksen aikana, saat jälki-istuntoa. 

5. Siivoa omat roskasi! Älä jätä niitä lojumaan ympäri käytäviä.

Lähiaikoina pitäisi tulla jotain mielenkiintoista tai vähemmän mielenkiintoista kirjoitettavaa peliin, mutta siitä sitten myöhemmin. Kiitos jos luit tänne saakka ja toivottavasti nähdään pian! Moikka!


 - Silverglow | Kommentoi


©2019 Juuripolku - suntuubi.com