Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

​Juuret

Juuret, eli toisin sanoen Juuripolun lyhyt ja "ytimekäs" historia.

Ensimmäisinä päivinä Master123 ja Scotty ajattelivat, että luodaanpas sivusto nimeltä Juuripolku. He suunnittelivat sitä tarkasti ja lopulta loivat sen.

Luomisen jälkeen vielä kokemattomat Master123 ja Scotty luulivat, ettei se toiminut, kun sivusto ei heti ilmestynyt. Hyvin meni...

Ehkä kuukauden kuluttua Scotty päätti varmistaa, josko se olisi jo ladannut. Ja niin - yllätys yllätys - olikin! Tämän jälkeen Scotty ja Master123 alkoivat valmistella sivuja ja etsivät mukavan apulaisen, Mintun, josta tuli heidän varaylläpitäjänsä. Minttu hoiti ulkoasun, cboxin ja kävijälaskurin, koska Scotty ja Master123 eivät vielä osanneet. He hoitivat paikkaa, mutta sitten tapahtui jotain käsittämätöntä. Kaikki unohtivat koko paikan!

Master123, Scotty ja Minttu muistivat tämän paikan vasta kahden kuukauden kuluttua unohtamisesta. Nyt se on taas toiminnassa, ja kaikkea tulee lisää. Liittyneitä ei vielä ole - miksi olisi? - mutta Juuripolku on vihdoin ja viimein valmis ottamaan avosylin vastaan ensimmäisen liittyjän!

Juuripolku on saanut ensimmäisen liittyjänsä, tervetuloa Kipinä! Scotty on vaihtanut nettinimensä Silverglowiksi. Master123 liittyi sivuille! Silverglow on liittynyt sivuille ja hänen jälkeen Koirafani. Master123 tunnetaan nykyään nimellä Cat. Yesenia on liittynyt, ja hänen jälkeensä myös apulaisemme Minttu!

Silverglow totesi, ettei ylläpitäjät/varaylläpitäjät olleet tarpeeksi aktiivisia (hän itse ei ollut myöskään xdd) joten Catin kanssa juteltuaan erotti kummatkin.

Silverglow laittoi sivut päikkärille, ja vaihtoi lähes kaiken.

~ Silverglow

 

©2019 Juuripolku - suntuubi.com