Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Oppilaat

Löydät täältä jokaisen Juuripolkuun liittyneen oppilaan. En listaa tänne NPC-hahmoja, sillä niitä voi käyttää vapaasti tarinoissa, ja niitä voi aina keksiä lisää. Täältä löydät siis liittyneiden hahmot sukunimen perusteella aakkosjärjestykseen lajiteltuina.

Löydät täältä nimilistan jo varatuista nimistä.

 

Ellén Farley

14-vuotias tyttö kahdeksannella luokalla. Ellén on todella kaunis. Hänellä on napaan asti ylettyvät tummanriuskeat hiukset ja pähkinänruskeat silmät.

 

Elias Hale

15-vuotias poika kahdeksannella luokalla. Elias omaa pähkinänruskeat, melko sekaiset hiukset. Hänen silmänsä ovat usvanharmaat.

 

Lucas Jackson

14-vuotias poika kahdeksannella luokalla. Hänellä on hyvin tummanruskeiksi, lähes mustiksi värjätyt siististi sivujakaukselle leikatut hiukset, tummanruskeat silmät ja poikamaisen suloinen, ihana, vino hymy - useimpien teinityttöjen ja joidenkin -poikien suuri ihastus.

 

Primrose "Prim" Laurent

14-vuotias tyttö kahdeksannella luokalla. Primillä on kauniit, paksut, pitkät suklaanruskeat hiukset. Tytön silmät ovat kaarnanruskeat ja aika suuret.

 

Annabelle Mason

14-vuotias tyttö kahdeksannella luokalla. Annabellellä on puna-oranssit hiukset, jotka yltävät puoleen selkään. Hänellä on kauniin, kirkkaan vihreät silmät.

 

Pira Nola Valentine

14-vuotias tyttö seitsemännellä luokalla. Nolalla on aivan vaaleansiniset silmät. Nolalla on lyhyet, vain olkapäille ylettyvät hiukset. Tytön hiukset ovat ns. otsatukkana kasvojen oikealla puolella peittäen osan kasvoista.

 

James Wilson

14-vuotias poika kahdeksannella luokalla. Jamesilla on vaaleanruskeat hiukset ja merensiniset silmät.

 

Madeline "Lizzie" White

15-vuotias tyttö. Lizziellä on tummat pitkät lainehtivat hiukset puoliselkään asti. Silmät ovat tumman suklaanruskeat.

 

©2019 Juuripolku - suntuubi.com