Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Säännöt

1. Älä käytä muiden nettinimiä. Sinullakin on vain yksi nettinimi, ja käytät ainoastaan sitä. Jos haluat vaihtaa nettinimesi, ilmoita siitä vieraskirjassa. Jos yrität huijata, tiedän, että se ei tule onnistumaan, sillä näen kyllä IP-osoitteesta kuka olet.

2. Älä kiusaa muita ja käyttäydy asiallisesti. Eihän sinustakaan olisi kivaa jos sinua kiusattaisi?

3. Älä masenna. En halua, että tulet tänne vain kertomaan omia negatiivisia mielipiteitä, mikäli sinulla sellaisia on. Jos annat palautetta, kerro myös jotain hyvää.

4. Kunnioita ylläpitäjää, joka on vaivalla muokannut koko sivut uuteen uskoon (lue esimerkiksi aikaisempia blogipostauksia, niin huomaat, ettei Juuripolku ollut alkujaan ihmisillä pelattava tarinaroolipeli.)

5. EI KIROILUA CBOXISSA, tai muuten saat varoituksen. Tarinoissa kiroilua voi esiintyä, mutta ei mieluusti joka ikisessä virkkeessä. 

6. Jos saat 4 varoitusta niin sinulle annetaan IP-esto. ​Emme voi hyväksyä säännönrikkojia sivuillamme.

7. Saat varoituksia rikkomalla sääntöjä.

8. Oma etusi ei ole aina tärkein. Sivuilla liikkuessasi/jotakin kommentoidessasi, muista miettiä myös muiden hyvää.

9. Kuljet sivuilla omalla vastuullasi. Rankempaa materiaalia saattaa esiintyä tarinoissa, ja niitä lukiessa olet ihan omalla vastuullasi. Jos haluat, voit laittaa tarinan eteen että tarina sisältää rankempaa sisältöä, joka ei välttämättä sovi kaikille.

©2019 Juuripolku - suntuubi.com